Discussion on: Bioactive Molecules Isolated from Phyllanthus amarus Schum & Thonn, Caesalpinia bonduc (L.) Roxb, Momordica charantia Linn and Xylopia aethiopica (Dunal) A. Rich Used in the Diabeto-Dolvo® Recipe in Togo: A Review

Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.

Article Title

Bioactive Molecules Isolated from Phyllanthus amarus Schum & Thonn, Caesalpinia bonduc (L.) Roxb, Momordica charantia Linn and Xylopia aethiopica (Dunal) A. Rich Used in the Diabeto-Dolvo® Recipe in Togo: A Review

Authored by

Kpoezou Kossi
Laboratoire des Sciences Biomédicales, Alimentaires et de Santé Environnementale (LaSBASE), Unité de Recherche en Sciences Biomédicales et Substances Bioactives (UR-2SB), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo and Ecole Supérieure des Techniques Biologiques et Alimentaires (ESTBA), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo.

Komi Koukoura Komi
Laboratoire des Sciences Biomédicales, Alimentaires et de Santé Environnementale (LaSBASE), Unité de Recherche en Sciences Biomédicales et Substances Bioactives (UR-2SB), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo and Ecole Supérieure des Techniques Biologiques et Alimentaires (ESTBA), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo.

Salifou Tènè Sandrine
Laboratoire des Sciences Biomédicales, Alimentaires et de Santé Environnementale (LaSBASE), Unité de Recherche en Sciences Biomédicales et Substances Bioactives (UR-2SB), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo and Ecole Supérieure des Techniques Biologiques et Alimentaires (ESTBA), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo.

Bouyo Tchilabalo
Laboratoire des Sciences Biomédicales, Alimentaires et de Santé Environnementale (LaSBASE), Unité de Recherche en Sciences Biomédicales et Substances Bioactives (UR-2SB), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo and Ecole Supérieure des Techniques Biologiques et Alimentaires (ESTBA), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo.

Tchacondo Tchadjobo
Laboratoire des Sciences Biomédicales, Alimentaires et de Santé Environnementale (LaSBASE), Unité de Recherche en Sciences Biomédicales et Substances Bioactives (UR-2SB), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo and Ecole Supérieure des Techniques Biologiques et Alimentaires (ESTBA), Université de Lomé, 01 BP 1515, Togo.

DOI or Article Link

https://doi.org/10.9734/CSJI/2025/v34i5988

Leave a Comment