Discussion on: Biocontrol of Spoilage in Avocado (Percea americana Mill) Using Pseudomonas fluorescens and Bacillus subtilis BT2

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Article Title

Biocontrol of Spoilage in Avocado (Percea americana Mill) Using Pseudomonas fluorescens and Bacillus subtilis BT2

Authored by

Yao Fulgence Koffi
Département de Biochimie-Génétique, UFR Sciences Biologiques, Université Peleforo GON COULIBALY de Korhogo, BP 1328 Korhogo, Côte d’Ivoire.

Mathias N’cho
Laboratoire de Biotechnologie et Microbiologie des Aliments, Unité de Formation et de Recherche en Sciences et Technologie des Aliments (UFR-STA), Université Nangui Abrogoua, 02 BP 801 Abidjan 02, Abidjan, Côte d’Ivoire.

Amoa Armist Tehua
Département de Biologie Végetale, UFR Sciences Biologiques, Université Peleforo GON COULIBALY de Korhogo, BP 1328 Korhogo, Côte d’Ivoire.

Ornella Akissi Loukou
Laboratoire de Biotechnologie et Microbiologie des Aliments, Unité de Formation et de Recherche en Sciences et Technologie des Aliments (UFR-STA), Université Nangui Abrogoua, 02 BP 801 Abidjan 02, Abidjan, Côte d’Ivoire.

Wazé Aimée Mireille Alloue-Boraud
Laboratoire de Biotechnologie et Microbiologie des Aliments, Unité de Formation et de Recherche en Sciences et Technologie des Aliments (UFR-STA), Université Nangui Abrogoua, 02 BP 801 Abidjan 02, Abidjan, Côte d’Ivoire.

DOI or Article Link

https://doi.org/10.9734/mrji/2024/v34i91483

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