Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Biocontrol of Spoilage in Avocado (Percea americana Mill) Using Pseudomonas fluorescens and Bacillus subtilis BT2
Authored by
Yao Fulgence Koffi
Département de Biochimie-Génétique, UFR Sciences Biologiques, Université Peleforo GON COULIBALY de Korhogo, BP 1328 Korhogo, Côte d’Ivoire.
Mathias N’cho
Laboratoire de Biotechnologie et Microbiologie des Aliments, Unité de Formation et de Recherche en Sciences et Technologie des Aliments (UFR-STA), Université Nangui Abrogoua, 02 BP 801 Abidjan 02, Abidjan, Côte d’Ivoire.
Amoa Armist Tehua
Département de Biologie Végetale, UFR Sciences Biologiques, Université Peleforo GON COULIBALY de Korhogo, BP 1328 Korhogo, Côte d’Ivoire.
Ornella Akissi Loukou
Laboratoire de Biotechnologie et Microbiologie des Aliments, Unité de Formation et de Recherche en Sciences et Technologie des Aliments (UFR-STA), Université Nangui Abrogoua, 02 BP 801 Abidjan 02, Abidjan, Côte d’Ivoire.
Wazé Aimée Mireille Alloue-Boraud
Laboratoire de Biotechnologie et Microbiologie des Aliments, Unité de Formation et de Recherche en Sciences et Technologie des Aliments (UFR-STA), Université Nangui Abrogoua, 02 BP 801 Abidjan 02, Abidjan, Côte d’Ivoire.