Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Quality Evaluation of Annatto (Bixa orellana) Spices Marketed in Burkina Faso
Authored by
Mah Alima Esther Traoré
Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique (CNRST), Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Département Technologie Alimentaire (DTA), 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Ouagadougou, Burkina Faso.
Pingdwindé Marie Judith Samadoulougou-Kafando
Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique (CNRST), Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Département Technologie Alimentaire (DTA), 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Ouagadougou, Burkina Faso.
Nabèrè Ouattara
Université Daniel Ouezzin COULIBALY (UDOC), Unité de Formation et de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies, (UFR SAT), Dédougou, Burkina Faso.
Lèdgué Marie Virginie Kaboré
Université Norbert ZONGO, Centre Universitaire de Manga, BP : 376 Koudougou, Burkina Faso.
Mamadou Sanou
Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique (CNRST), Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Département Technologie Alimentaire (DTA), 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Ouagadougou, Burkina Faso.
Adama Lodoun
Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique (CNRST), Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Département Technologie Alimentaire (DTA), 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Ouagadougou, Burkina Faso.
Bazoin Sylvain Raoul Bazié
Université Norbert ZONGO, Centre Universitaire de Manga, BP : 376 Koudougou, Burkina Faso.
Pierre Zabré
Université Joseph KI-ZERBO, Laboratoire de Biologie Moléculaire et (LABIOGENE), 03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Georges Zongo
Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique (CNRST), Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Département Technologie Alimentaire (DTA), 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Ouagadougou, Burkina Faso.
Charles Parkouda
Centre National de la Recherche Scientifique et Technologique (CNRST), Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Département Technologie Alimentaire (DTA), 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Ouagadougou, Burkina Faso.