Discussion on: Improvement of Sensory Characteristics of “Wassa-Wassa,” a Semolina Derived from Yam (Dioscorea cayenensis-rotundata) Pulp and Peels Consumed in Northeastern Côte d’Ivoire

Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.

Article Title

Improvement of Sensory Characteristics of “Wassa-Wassa,” a Semolina Derived from Yam (Dioscorea cayenensis-rotundata) Pulp and Peels Consumed in Northeastern Côte d’Ivoire

Authored by

DJINA Yves
Laboratoire de Biocatalyse et des Bioprocédés, UFR Sciences et Technologies des Aliments, Université NANGUI ABROGOUA, Abidjan, Côte d’Ivoire.

DISSEKA Kwithony William
Laboratoire de Biocatalyse et des Bioprocédés, UFR Sciences et Technologies des Aliments, Université NANGUI ABROGOUA, Abidjan, Côte d’Ivoire.

KANE Fako
Laboratoire de Biocatalyse et des Bioprocédés, UFR Sciences et Technologies des Aliments, Université NANGUI ABROGOUA, Abidjan, Côte d’Ivoire.

N’ZEBO N’Zebo Jean-Michel
Laboratoire de Biocatalyse et des Bioprocédés, UFR Sciences et Technologies des Aliments, Université NANGUI ABROGOUA, Abidjan, Côte d’Ivoire.

Faulet Meuwiah Betty
Laboratoire de Biocatalyse et des Bioprocédés, UFR Sciences et Technologies des Aliments, Université NANGUI ABROGOUA, Abidjan, Côte d’Ivoire.

GONETY Tia Jean
Laboratoire de Biocatalyse et des Bioprocédés, UFR Sciences et Technologies des Aliments, Université NANGUI ABROGOUA, Abidjan, Côte d’Ivoire.

DOI or Article Link

https://doi.org/10.9734/ijbcrr/2025/v34i51054

Leave a Comment

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/reviewerhub/public_html/discussion.reviewerhub.org/wp-includes/functions.php on line 5471