Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Physicochemical Properties of Yam Tuber (Dioscorea rotundata) According to Its Longitudinal Axis
Authored by
Kouadio Claver Degbeu
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies des Aliments, 02 BP 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire.
Adjouman Yao Désiré
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies des Aliments, 02 BP 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire and Centre Suisse de Recherche Scientifique en Côte d’Ivoire, CSRS-CI, 01 BP 1303 Abidjan 01, Côte d’Ivoire.
Kouadio Kouadio Olivier
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies des Aliments, 02 BP 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire and Centre Suisse de Recherche Scientifique en Côte d’Ivoire, CSRS-CI, 01 BP 1303 Abidjan 01, Côte d’Ivoire.
N’guessan Georges Amani
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies des Aliments, 02 BP 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire.