Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Genotypic Identification of Extended-Spectrum β-Lactamase (ESBL) Producing Salmonella spp. Associated with Meat and Lettuce and Sales Practices that Contribute to Contamination of These Foods in Bobo Dioulasso
Authored by
Namwin Siourimè Somda
Département Technologie Alimentaire, Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Direction Régionale de l’Ouest (DRO/Bobo-Dioulasso), 03 BP 2393 Bobo-Dioulasso 03, Burkina Faso, UFR/SVT, Unité de Génomique et des Pathogènes One Health (UGenoPath-OH), Université Joseph Ki-Zerbo, 03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso and Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquée. Université Joseph Ki-Zerbo, UFR/SVT 03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Guira Flibert
Centre Universitaire de Gaoua, Université Nazi Boni de Bobo-Dioulasso, 01 BP 1091 Bobo-Dioulasso 01, Burkina Faso.
Domonbabele François de Sales Hien
Département Entomologie Médicale et Parasitologie, Institut de Recherche en Sciences de la Santé (IRSS), Direction Régionale de l’Ouest (DRO/Bobo-Dioulasso), 01 BP 545, Bobo Dioulasso 01, Burkina Faso.
Abel Tankoano
Département Technologie Alimentaire, Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Direction Régionale de l’Ouest (DRO/Bobo-Dioulasso), 03 BP 2393 Bobo-Dioulasso 03, Burkina Faso and Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquée. Université Joseph Ki-Zerbo, UFR/SVT 03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Tomiwa Olumide Adesoji
Department of Microbiology, Obafemi Awolowo University, PC 22005, Ile-Ife, Nigeria.
G Romaric Bayili
Département Technologie Alimentaire, Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Direction Régionale de l’Ouest (DRO/Bobo-Dioulasso), 03 BP 2393 Bobo-Dioulasso 03, Burkina Faso.
Eugenie Mamounata Konfé/Kanwé
Département Technologie Alimentaire, Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Direction Régionale de l’Ouest (DRO/Bobo-Dioulasso), 03 BP 2393 Bobo-Dioulasso 03, Burkina Faso.
Amadou Roamba
Département Technologie Alimentaire, Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Direction Régionale de l’Ouest (DRO/Bobo-Dioulasso), 03 BP 2393 Bobo-Dioulasso 03, Burkina Faso.
Donatien Kaboré
Département Technologie Alimentaire (DTA) Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT) 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Ouindgueta Juste Isidore Bonkoungou
UFR/SVT, Unité de Génomique et des Pathogènes One Health (UGenoPath-OH), Université Joseph Ki-Zerbo, 03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Aly Savadogo
Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquée. Université Joseph Ki-Zerbo, UFR/SVT 03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Hagrétou Sawadogo-Lingani
Département Technologie Alimentaire (DTA) Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT) 03 BP 7047 Ouagadougou 03, Burkina Faso.