Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Association of Ultra-Processed Foods Consumption with Health Outcomes in Nutrition Students: A Post-COVID-19 Analysis
Authored by
Kamilla A. Silva
Programa de Pós-Graduação em Ciências da Nutrição– Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil.
Maria Thereza O. Figueiró
Programa de Pós-Graduação em Ciências da Saúde – Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil.
Maria de Lourdes R. Santos
Departamento de Nutrição – Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil.
Marina A. Assunção
Programa de Pós-Graduação em Ciências da Saúde – Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil.
Regina E. S. Pereira
Programa de Pós-Graduação em Ciências da Saúde – Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil.
Carina S. Santos
Faculdade de Ciências da Saúde – Universidade Federal de Grande Dourados, Dourados-MS, Brazil.
Elizabethe A. Esteves
Programa de Pós-Graduação em Ciências da Nutrição– Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil, Programa de Pós-Graduação em Ciências da Saúde – Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil and Departamento de Nutrição – Universidade Federal dos Vales do Jequitinhonha e Mucuri, Diamantina-MG, Brazil.