Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Morphological and Biochemical Variability of the Fruit and Seed Kernel of Balanites aegyptiaca from Burkina Faso
Authored by
Patrice Bazongo
Laboratoire de Biologie Moléculaire d’Epidémiologie et de Surveillance des Bactéries et Virus transmis par les aliments et l’eau (LaBESTA), Université Joseph KI-Zerbo, Ouagadougou, Burkina Faso.
Lassané Ouédraogo
Centre National de la Recherche Scientifique et Technique (CNRST)/Institut de l’Environnement et de Recherches Agricoles (INERA), Ouagadougou, Burkina Faso and Laboratoire de Biochimie & Chimie Appliquées (LABIOCA), Université Joseph Ki-Zerbo, Ouagadougou, Burkina Faso.
Béatrice Tinguéri
Laboratoire de Biologie et Ecologie Végétales (LABEV), Université Joseph KI-Zerbo, Ouagadougou, Burkina Faso.
Martin Kiendrebeogo
Laboratoire de Biochimie & Chimie Appliquées (LABIOCA), Université Joseph Ki-Zerbo, Ouagadougou, Burkina Faso.
Nicolas Barro
Laboratoire de Biologie Moléculaire d’Epidémiologie et de Surveillance des Bactéries et Virus transmis par les aliments et l’eau (LaBESTA), Université Joseph KI-Zerbo, Ouagadougou, Burkina Faso.