Discussion on: Diversity of Arbuscular Mycorrhizal Fungi Associated with Cocoa (Theobroma cacao L.) Agroforestry Systems in Togo

Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.

Article Title

Diversity of Arbuscular Mycorrhizal Fungi Associated with Cocoa (Theobroma cacao L.) Agroforestry Systems in Togo

Authored by

Pana Kadanga

Centre Excellence en Protection Durable des Cultures, Laboratoire des Sciences Agronomiques et Biologiques Appliquées, Institut Supérieur des Métiers de l ’Agriculture, Université de Kara, Togo and Institut Togolais de Recherche Agronomique, Centre de Recherche Agronomique de la Savane Sèche, Kara, Togo.

Atti Tchabi

Centre Excellence en Protection Durable des Cultures, Laboratoire des Sciences Agronomiques et Biologiques Appliquées, Institut Supérieur des Métiers de l ’Agriculture, Université de Kara, Togo.

Komlan Adigninou Ablede

Institut Togolais de Recherche Agronomique, Centre de Recherche Agronomique de la Zone Forestière, Kpalimé, Togo.

Etienne Blaise M’BOUMBA

Laboratoire de Recherche sur les Agroressources et la Santé Environnementale, Ecole Supérieure d’ Agronomie, Université de Lomé, Togo.

Komivi Exonam Ametefe

Institut Togolais de Recherche Agronomique, Centre de Recherche Agronomique de la Zone Forestière, Kpalimé, Togo.

Moubarak Kondow

Institut Togolais de Recherche Agronomique, Centre de Recherche Agronomique de la Zone Forestière, Kpalimé, Togo.

DOI or Article Link

https://doi.org/10.9734/cjast/2024/v43i114442

Leave a Comment