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Article Title
Effect of Fermentation Time of Bacillus subtilis ATCC 6051 on Black and Red Lima Bean (Phaseolus lunatus) Seeds on Nutrients, Antinutrients and Antioxidant Potential
Authored by
Kouadio Patrick N’zi
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies Alimentaires (STA), 02 B. P. 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire.
Messou Tchumou
Département des Sciences et Technologie Agro-industriel (STAGI), UFR Agriculture, Resources Halieutique, Agro-industrie, Université de San-Pedro, BPV 1800, Côte d’Ivoire.
Koffi Siméon Brou
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies Alimentaires (STA), 02 B. P. 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire.
Kouadio Constant Attchelouwa
Département de Biochimie Microbiologie, Université Péléforo Gon Coulibaly, UFR des Sciences biologiques, B.P. 1328 Korhogo, Côte d’Ivoire.
Kouadio Florent N’guessan
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies Alimentaires (STA), 02 B. P. 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire.
Kablan Tano
Université Nangui Abrogoua, UFR des Sciences et Technologies Alimentaires (STA), 02 B. P. 801 Abidjan 02, Côte d’Ivoire.