Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Technological Characterization and Socioeconomic Significance of Djir, a Fermented Cereal Flour Consumed in Chad
Authored by
Moussa Idriss Mahamat
Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquées (LaBIA) Université Joseph Ki-Zerbo, BP7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso and Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LaRSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena, BP1117, Tchad.
Somé Tiodjio R Edwige
Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquées (LaBIA) Université Joseph Ki-Zerbo, BP7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Djibrine Adoum Oumar
Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LaRSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena, BP1117, Tchad.
Mahamat Bechir
Faculté des Sciences de la Santé Humaine université de Ndjamena, BP1117, Tchad.
Tapsoba François
Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquées (LaBIA) Université Joseph Ki-Zerbo, BP7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Kaboré Donatien
Département Technologie Alimentaire (DTA), Institut de Recherche en Sciences Appliquées et Technologies (IRSAT), Centre National de Recherche Scientifique et Technologique (CNRST), 03 BP 7047 Ouagadougou, Burkina Faso.
Savadogo Aly
Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquées (LaBIA) Université Joseph Ki-Zerbo, BP7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.