Discussion on: Analysis of Biochemical Variability and Antimicrobial Resistance Profile of Escherichia coli Strains Isolated from the Vegetable Food Chain in Niamey, Niger

Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.

Article Title

Analysis of Biochemical Variability and Antimicrobial Resistance Profile of Escherichia coli Strains Isolated from the Vegetable Food Chain in Niamey, Niger

Authored by

Almou Abdoulaye Alio
Département de Chimie, Laboratoire de Nutrition et Valorisation des Agro-Ressources (LNVA), Faculté des Sciences et Techniques, Université Abdou Moumouni, Niamey, Niger and Département de Biologie, Laboratoire de Gestion et Valorisation de la Biodiversité au Sahel Niamey, Faculté des Sciences et Techniques, Université Abdou Moumouni, Niger.

Rabiou Maman Moustapha
Département de Biologie, Faculté des Sciences et Techniques, Université Dan Dicko Dankoulodo, Maradi, Niger.

Hamidou Seybou Djalifa
Département de Chimie, Laboratoire de Nutrition et Valorisation des Agro-Ressources (LNVA), Faculté des Sciences et Techniques, Université Abdou Moumouni, Niamey, Niger.

Alio Sanda Abdel-Kader
Département de Biologie, Laboratoire de Gestion et Valorisation de la Biodiversité au Sahel Niamey, Faculté des Sciences et Techniques, Université Abdou Moumouni, Niger.

Yaou Chaibou
Département de Chimie, Laboratoire de Nutrition et Valorisation des Agro-Ressources (LNVA), Faculté des Sciences et Techniques, Université Abdou Moumouni, Niamey, Niger.

Alio Fody Mahamadou
Département de Science de la Vie et de la Terre, Université Abdou Moumouni, Ecole Normale Supérieure, Niamey, Niger.

Sabo Haoua Seini
Département de Chimie, Laboratoire de Nutrition et Valorisation des Agro-Ressources (LNVA), Faculté des Sciences et Techniques, Université Abdou Moumouni, Niamey, Niger.

Sadou Hassimi
Département de Chimie, Laboratoire de Nutrition et Valorisation des Agro-Ressources (LNVA), Faculté des Sciences et Techniques, Université Abdou Moumouni, Niamey, Niger.

DOI or Article Link

https://doi.org/10.9734/ijbcrr/2025/v34i41010

Leave a Comment