Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.
Article Title
Citral Chemotype of Pectis elongata Essential Oil: Nanoemulsification and Enhanced Antimicrobial Properties for Food Safety
Authored by
Lais T. Massing
Laboratório de Bioprospecção e Biologia Experimental, Universidade Federal do Oeste do Pará, 68035-110 Santarém, PA, Brazil.
Rosa Helena V. Mourão
Laboratório de Bioprospecção e Biologia Experimental, Universidade Federal do Oeste do Pará, 68035-110 Santarém, PA, Brazil and Programa de Pós-Graduação em Biodiversidade e Biotecnologia da Amazônia Legal (Bionorte), Universidade Federal do Oeste do Pará, 68035-110 Santarém, PA, Brazil.
Sandra Layse F. Sarrazin
Laboratório de Bioprospecção e Biologia Experimental, Universidade Federal do Oeste do Pará, 68035-110 Santarém, PA, Brazil.
Chieno Suemitsu
Laboratório de Bioprospecção e Biologia Experimental, Universidade Federal do Oeste do Pará, 68035-110 Santarém, PA, Brazil.
Pablo Luis B. Figueiredo
Departamento de Ciências Naturais, Centro de Ciência Sociais e Educação, Universidade do Estado do Pará, Belém 66050-540, Brazil and Programa de Pós-Graduação em Ciências Farmacêuticas, Universidade Federal do Pará, 66075-110 Belém, PA, Brazil.
Caio P. Fernandes
Laboratório de Nanobiotecnologia Fitofarmacêutica, Universidade Federal do Amapá, 68903-014 Macapá, AP, Brazil.
José Guilherme S. Maia
Programa de Pós-Graduação em Ciências Farmacêuticas, Universidade Federal do Pará, 66075-110 Belém, PA, Brazil.