Discussion on: Bromatological Analysis of a Cookie Based on Beans, Cassava and Wheat

Discussion: Scholarly discussion on any scientific article is very important for the advancement of science. We strongly suggest all readers and authors to participate in such activities. Comment posting facility is available at the end of this page. Comment should meet the minimum standard of scientific discussion. Personal communication, personal attack, abusive language, etc are not allowed and comments will be moderated.

Article Title
Bromatological Analysis of a Cookie Based on Beans, Cassava and Wheat
Authored by

Zavala-García Emmanuel Ricardo
Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México.

Ramírez-Hernández Omar de Jesús
Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México.

Ríos-Martínez Ariana Karioly
Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México.

Azuara-Sánchez Arleth Amalinally
Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México.

Varapizuela-Sánchez Carlos Francisco
Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México and División de Estudios de Posgrado e Investigación, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México.

García-Montalvo Iván Antonio
Departamento de Ingeniería Química y Bioquímica, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México and División de Estudios de Posgrado e Investigación, Tecnológico Nacional de México/Instituto Tecnológico de Oaxaca, Oaxaca, México.

DOI or Article Link

https://doi.org/10.56557/jobari/2025/v31i29179

Leave a Comment