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Article Title
Socio-economic and Technological Characterization of Traditional Cheeses Produced in Chad
Authored by
Adam Ahmat Moussa
Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.
Abdoullahi Hissein Ousman
Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.
Moussa IdrisseMahamat
Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquées (LaBIA/CRSBAN), Université Ouaga I Pr Joseph Kizerbo,03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.
Ali Haroun
Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.
Al-lamadine Mahamat
Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.
Mahamat Bechir
Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.
Abdelsalam Tidjani
Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.