Discussion on: Socio-economic and Technological Characterization of Traditional Cheeses Produced in Chad

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Article Title

Socio-economic and Technological Characterization of Traditional Cheeses Produced in Chad

Authored by

Adam Ahmat Moussa 

Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.

Abdoullahi Hissein Ousman

Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.

Moussa IdrisseMahamat

Laboratoire de Biochimie et Immunologie Appliquées (LaBIA/CRSBAN), Université Ouaga I Pr Joseph Kizerbo,03 BP 7021 Ouagadougou 03, Burkina Faso.

Ali Haroun

Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.

Al-lamadine Mahamat

Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.

Mahamat Bechir

Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.

Abdelsalam Tidjani

Laboratoire de Recherche en Sciences des Aliments et Nutrition (LARSAN), Faculté de Sciences de la Santé Humaine, Université de N’Djamena BP1117, Tchad, Chad.

DOI or Article Link

https://doi.org/10.9734/ajfrn/2024/v3i4211

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